135 - MENADŻER RESTAURACJI
Zarządzanie zespołem, rekrutacją i organizacją,
• Nadzór pracy w tym motywowanie do efektywnej pracy,
• Szkolenie pracowników,
• Zarządzanie finansami, kontrola kosztów, planowanie zakupów,
• Zapewnienie ciągłości dostaw,
• Utrzymanie wysokiego standardu restauracji,
• Koordynowanie działań związanych z produkcją i serwowaniem jedzenia
• Utrzymanie czystości,
• Planowanie i koordynacja rezerwacji
• rozwiązywanie nagłych lub kryzysowych sytuacji;
• nadzorowanie stanu technicznego lokaluInne wymagania[Umiejętność 3] : Aktualne badania sanepidu
[Umiejętność 2] : Umiejętność zarządzania personelem
[Umiejętność 1] : PRAWO JAZDY - KAT. BRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyJezykiangielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkującyWyksztalceniaśrednie branżowe