💡 Polecam: Zobacz również podobne oferty pracy, z których na pewno coś wybierzesz.
Kierownik ds. Gastronomii
Opis stanowiska pracy
INTERFERIE S. A. z siedzibą w Legnicy, w związku z dynamicznym rozwojem firmy, poszukuje Kandydata/Kandydatki na stanowisko
Kierownika ds. Gastronomii
Miejsce wykonywania pracy: INTERFERIE w Ustroniu Morskim OSW CECHSZTYN
Zakres obowiązków:
- Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja).
- Odpowiedzialność za realizację zadań sprzedażowych.
- Monitorowanie pracy personelu, w celu zapewnienia efektywności działania zgodnie z przyjętą w tym zakresie polityką i procedurami.
- Współpracowanie i porozumiewanie się z pozostałymi służbami obiektu w celu zapewnienia spójności działań.
- Kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości.
- Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń, wyposażenia, materiałów (produktów), współpracowanie z dostawcami.
- Odpowiadanie na pytania dotyczące świadczonych usług, przyjmowanie i reagowanie na skargi i uwagi gości.
- Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny oraz zgodnie i innymi przepisami.
- Kontrola jakości i form oraz sposobu serwowania dań.
- Kontrola procesu składania zamówień towarów i usług, nadzór nad ich realizacją.
- Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników.
- Nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji,
- Rozliczenia magazynowe,
- Rekrutacja nowych pracowników i ich szkolenie,
- Kontrola czystości i wystroju pomieszczeń w podległym obszarze gastronomii.
Wymagamy:
- Wykształcenia kierunkowego (minimum średniego),
- Minimum 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym,
- Umiejętności budowania zespołu i zarządzania pracą personelu – w tym ustalanie grafików, wyznaczanie oraz rozliczanie zadań, motywowanie zespołu,
- Wiedzy z zakresu zarządzania pracą zespołu pracowników oraz organizacji przyjęć i bankietów,
- Chęci rozwoju i podejmowania wyzwań,
- Praktycznej znajomości zasad rozliczania czasu pracy w gastronomii,
- Zorientowania na wyniki i osiąganie zakładanych celów, biznesowych,
- Wiedzy i doświadczenia z obszaru procedur pracy w gastronomii HACCP,
- Umiejętności właściwej organizacji czasu pracy.
- Znajomości pakietu MS Office i umiejętności wykorzystywania jego możliwości.
- Zaangażowania oraz inicjatywy w działaniu.
- Komunikatywności
Oferujemy:
- Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- Stabilne warunki zatrudnienia - umowę o pracę,
- Możliwość rozwoju zawodowego,
- Dodatkową opiekę medyczną,
- Bogaty pakiet socjalny,
- Możliwość przystąpienia do PPE - Pracowniczego Programu Emerytalnego.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę