Kierownik Zespołu
Kierownik Zespołu
Miejsce pracy: Słupsk
Twój zakres obowiązków- Planowanie oraz nadzór pracy podległego personelu.
- Nadzór nad stanem technicznym i sanitarnym maszyn i urządzeń, zgłaszanie usterek powstałych w trakcie pracy, eliminowanie przestojów.
- Nadzór nad prawidłowym przygotowywaniem i pakowaniem posiłków pod względem jakościowym i ilościowym z zachowaniem obowiązujących receptur.
- Dokonywanie oceny jakościowej wykorzystywanych półproduktów oraz dbałość w procesie konfekcjonowania.
- Planowanie nakładów materiałowych i finansowych związanych z prowadzoną działalnością żywieniową
- Prawidłowe i terminowe sporządzanie dokumentów sprawozdawczych wskazanych przez pracodawcę.
- Systematyczne szkolenie pracowników dotyczące obowiązujących standardów i procedur.
- Przestrzeganie higieny osobistej oraz przepisów sanitarnych, BHP i Ppoż.
- Prowadzenie szkoleń dotyczących przestrzegania higieny osobistej, przepisów sanitarnych, BHP i Ppoż. dla nowozatrudnionych pracowników.
- Nadzór nad przestrzeganiem HACCAP na terenie obiektu.
- Dbanie o wysoką higienę produkcji i właściwy stan sanitarny pomieszczeń bloku żywieniowego.
- Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej w trakcie całego procesu produkcyjnego.
- Niezwłoczne zgłaszanie wszelkich usterek i nieprawidłowości sprzętu kuchennego.
- Nadzór nad przestrzeganiem czasu pracy podległych pracowników - zgodnie z ustalonym grafikiem.
- Planowanie oraz nadzór pracy podległego personelu.
- Nadzór nad stanem technicznym i sanitarnym maszyn i urządzeń, zgłaszanie usterek powstałych w trakcie pracy, eliminowanie przestojów.
- Nadzór nad prawidłowym przygotowywaniem i pakowaniem posiłków pod względem jakościowym i ilościowym z zachowaniem obowiązujących receptur.
- Dokonywanie oceny jakościowej wykorzystywanych półproduktów oraz dbałość w procesie konfekcjonowania.
- Planowanie nakładów materiałowych i finansowych związanych z prowadzoną działalnością żywieniową
- Prawidłowe i terminowe sporządzanie dokumentów sprawozdawczych wskazanych przez pracodawcę.
- Systematyczne szkolenie pracowników dotyczące obowiązujących standardów i procedur.
- Przestrzeganie higieny osobistej oraz przepisów sanitarnych, BHP i Ppoż.
- Prowadzenie szkoleń dotyczących przestrzegania higieny osobistej, przepisów sanitarnych, BHP i Ppoż. dla nowozatrudnionych pracowników.
- Nadzór nad przestrzeganiem HACCAP na terenie obiektu.
- Dbanie o wysoką higienę produkcji i właściwy stan sanitarny pomieszczeń bloku żywieniowego.
- Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej w trakcie całego procesu produkcyjnego.
- Niezwłoczne zgłaszanie wszelkich usterek i nieprawidłowości sprzętu kuchennego.
- Nadzór nad przestrzeganiem czasu pracy podległych pracowników - zgodnie z ustalonym grafikiem.
Nasze wymagania- Doświadczenie zawodowe – mile widziane osoby z branży.
- Praktyczne doświadczenie w zarządzaniu personelem.
- Elastyczność w podejściu do klienta.
- Aktualne badania sanitarno – epidemiologiczne.
- Odpowiedzialność, zaangażowanie.
- Umiejętność działania na samodzielnym stanowisku pracy.
- Umiejętność obsługi komputera.
- Doświadczenie zawodowe – mile widziane osoby z branży.
- Praktyczne doświadczenie w zarządzaniu personelem.
- Elastyczność w podejściu do klienta.
- Aktualne badania sanitarno – epidemiologiczne.
- Odpowiedzialność, zaangażowanie.
- Umiejętność działania na samodzielnym stanowisku pracy.
- Umiejętność obsługi komputera.
To oferujemy- Umowa zlecenie na okres próbny, po okresie próbnym możliwość przejścia na umowę o pracę.
- Wynagrodzenie 5500 zł brutto.
- Samodzielne stanowisko.
- Pracę w firmie z tradycjami oraz mocną pozycją zarówno w branży cateringowej, jak i na rynku.
- Umowa zlecenie na okres próbny, po okresie próbnym możliwość przejścia na umowę o pracę.
- Wynagrodzenie 5500 zł brutto.
- Samodzielne stanowisko.
- Pracę w firmie z tradycjami oraz mocną pozycją zarówno w branży cateringowej, jak i na rynku.
Benefity- platforma szkoleń e-learningowych
- karta Multisport na preferencyjnych warunkach
- prywatna opieka medyczna na preferencyjnych warunkach
- platforma szkoleń e-learningowych
- karta Multisport na preferencyjnych warunkach
- prywatna opieka medyczna na preferencyjnych warunkach
W nadsyłanych aplikacjach prosimy o zawarcie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę dla Impel Catering Sp. z o. o. na przetwarzanie podanych przeze mnie w dokumentach aplikacyjnych danych osobowych dla potrzeb związanych z realizacją tego procesu rekrutacyjnego oraz przyszłych i nieokreślonych na obecną chwilę procesów rekrutacyjnych, które odbędą się w okresie najbliższych 5 lat. Każdą z wyrażonych wyżej zgód mogę w każdej chwili cofnąć. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Impel Catering Sp. z o. o. , z siedzibą we Wrocławiu 50-304, ul. A. Słonimskiego 1.
Bądź pierwszy, który ubiega się o to miejsce pracy!
-
Dlaczego szukać pracy na HitPraca.pl?
Subskrybuj oferty pracy
Codziennie nowe oferty pracy Możesz wybierać z bardzo szerokiej gamy ofert pracy - naszym celem jest posiadanie jak najszerszej oferty pracy Otrzymuj nowe oferty e-mailem Bądź pierwszym, który odpowie na nowe oferty pracy Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu (od pracodawców, agencji pośrednictwa pracy i innych portali) Wszystkie usługi dla kandydatów do pracy są bezpłatne Pomożemy Ci znaleźć nową pracę