KUCHARZ
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw kuchni filipińskiej oraz indyjskiej zarówno pod względem smakowym
jak i estetycznym. Zarządzanie zespołem kuchni w przyjaznej atmosferze, współpraca, szkolenie współpracowników.
Przestrzeganie procedur i standardów obsługi w kuchni oraz wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny pracy z żywnością.
Przygotowanie menu oraz listy produktów. Praca na różnych sekcjach kuchni. Kontrolowanie stanu wyposażenia kuchni
i ilości dostępnych składników. Utrzymywanie kuchni w czystości zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa i
higieny pracy. Obsługa klienta, nadzór nad dostarczanymi posiłkami. Inne wymagania[Umiejętność 2] : Język angielski na poziomie komunikatywnym. Na kuchni pracują przedstawiciele różnych narodowości (Indie, Uzbekistan, Filipiny, Ukraina, Polska).
[Umiejętność 1] : Znajomość kuchni filipińskiejRodzaj zatrudnieniaUmowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługZmianowoscnie dotyczyJezykiangielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyWyksztalceniabrak lub niepełne podstawowe