KUCHARZ
I zmiana od 8. 00 - 16. 00
II zmiana od 10. 00 - 22. 00
Przyrządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Kilka z zadań: obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięs, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Inne wymaganiamile widziane doświadczenie, kreatywność, praca z ludźmi. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniapodstawowe