KUCHARZ
Przygotowywanie dań wg jadłospisu i wskazań szefa kuchni.
Dbałość o gramaturę.
Dbałość o estetykę i jakość wyprodukowanych potraw.
Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Przestrzeganie standardów GHP/GMP oraz systemu HACCP.
Dbanie o porządek w miejscu pracy.
Pierwsza umowa na okres 3 miesięcy - umowa zlecenie, następnie umowa na czas określony.
Godziny pracy 4:00 - 12:00
kontakt z pracodawcą: tel. 604494845
Oferta pracy dostępna w sali GInne wymaganiaWykształcenie zas. branżowe.
Poszukujemy osoby z doświadczeniem (kucharz cateringowy/żywienie zbiorowe).
AKTUALNE orzeczenie do celów sanitarno - epidemiologicznych lub gotowość do jej pozyskania.
Wysoka kultura i higiena osobista.
Sumienność.
Zaangażowanie i chęć do pracy.
Umiejętność pracy w zespole.
Zaradność i samodyscyplina. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze branżowe