KUCHARZ K/M
- sporządzanie posiłków dla wychowanków śniadania, obiady, kolacje)Inne wymaganiaWymagania:
- wykształcenie zasadnicze zawodowe-kucharz
- umiejętność gotowania
- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz-1, 5 roku
- wymagane aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno epidemiologicznych
- znajomość kuchni tradycyjnej oraz wegetariańskiej
- znajomość przepisów HACCP
- umiejętność szybkiego przyswajania przepisów
- umiejętność pracy zespołowej
- dobra organizacja pracy własnej
- umiejętność radzenia sobie przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków.
Do wynagrodzenia dodatkowo dodatek stażowy.
Godziny pracy: 6-21.
Miejsce pracy: ul. Miodowa 24 A.
Zgłoszenia: tel: 604 341 897, osobiste. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniazasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz