KUCHARZ (KUCHNIA GORĄCA/KUCHNIA ZIMNA)
- przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami
- realizacja przydzielonych zadań w kuchni
- efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji - przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów
Praca w systemie II zmianowym od godz. 08. 00.
Po okresie próbnym możliwość dalszej współpracy. Inne wymaganiadoświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, zamiłowanie do gotowania, pasja w rozwijaniu umiejętności kulinarnych, umiejętność współpracy w zespole, dobra organizacja pracy, gotowość podjęcia pracy w trybie zmianowym, zaangażowanie i odpowiedzialność. Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniapodstawowe