KUCHARZ (S,U)
1. Wykonywanie czynności pomocniczych, takich jak obieranie ziemniaków, warzyw, zmywanie naczyń kuchennych i stołowych.
2. Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków.
3. Wydawanie posiłków na jadalni.
4. Utrzymywanie w czystości i porządku naczyń kuchennych, pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego.
5. Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż.
6. Przestrzeganie przepisów i zasad Dobrej Praktyki Higienicznej.
7. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora placówki. Inne wymaganiaStaż będzie realizowany w ramach Programu aktywizacji zawodowej bezrobotnych zamieszkujących na wsi finansowanego ze środków rezerwy Funduszu Pracy będącej w dyspozycji Ministry Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie zawodowe o profilu gastronomicznym, badania sanitarno-epidemiologiczne lub chęć ich wyrobienia. Praca w Tarnowie, od pon. - niedz. + święta, w godz. : I zmiana 06:30-14:30, II zmiana 11:30-19:30. Rodzaj zatrudnieniaNie dotyczyZmianowoscdwie zmianyWyksztalceniazasadnicze zawodoweśrednie zawodowe