POMOC KUCHENNA
Rozdrabnianie warzyw , owoców i innych surowców. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Przestrzeganie norm i standardów HACCP Zmywanie naczyń kuchennych Inne wymaganiaKsiążeczka sanepidowska lub orzeczenie do celów sanitarno epidemiologicznych
Dobra organizacja pracy
- Umiejętność pracy w zespole
- Dyspozycyjność i chęci do pracy
- Punktualność 4Rodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na okres próbnySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscinnaWyksztalceniaśrednie zawodowe, gastronomiczne