POMOC KUCHENNA
1. Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię;
2. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy;
3. Utrzymywanie czystości i porządku w obrębie kuchni oraz zaplecza (chłodnia, magazyn);
4. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu;
5. Czyszczenie sprzętu kuchennego, naczyń oraz maszyn po zakończonym dniu pracy;
6. Utrzymanie czystości podłóg w kuchni oraz w zapleczu;
7. Doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom;
8. Pozostałe prace porządkowe, mające na celu utrzymanie kuchni w czystości oraz ułatwienie pracy całej obsadzie kuchni. Inne wymaganiaaktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznychRodzaj zatrudnieniaUmowa o pracę na czas określonySystem wynagradzaniaCzasowy ze stawką miesięcznąZmianowoscinnaWyksztalceniazasadnicze zawodowe