POMOCNIK PIEKARZA-CUKIERNIKA (S)
1. Wyrabianie wyrobów cukierniczych, takich jak ciasta, ciastka, drożdżówki.
2. Wyrabianie wyrobów piekarniczych, takich jak bułki, precle, bagietki, chleby.
2. Łączenie odmierzonych składników.
3. Sprawdzanie jakości surowców.
4. Wytwarzanie i stosowanie glazury.
5. Sprawdzanie i utrzymywanie czystości sprzętu i pomieszczeń. Inne wymaganiaStaż będzie realizowany w ramach Programu aktywizacji zawodowej bezrobotnych zamieszkujących na wsi finansowanego ze środków rezerwy Funduszu Pracy będącej w dyspozycji Ministry Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.
Wymagania (modyfikacja w dniu 26. 08. 2024r. ): wykształcenie zawodowe, dobra organizacja pracy, aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Praca w Zgłobicach, od pon. - pt. + niedz. i święta, w godz. 13:00-21:00. Rodzaj zatrudnieniaNie dotyczyZmianowoscjedna zmianaWyksztalceniazasadnicze zawodowe